Aktiviteter 2016

 

 

Duodje eahket/ duodjiaften

Duodje eahket eller duodji kveld er ment for alle som på frivillig basis ønsker å samles av og til for å treffe andre med samme interesse. Videre er det ypperlig for ideutveksling og inspirasjon. 
Dette er uforpliktende og du tar med deg ditt eget strikketøy, tørkle du frynser, annet duodji, omså kofta du syr på og kommer for å være sosial, spise noe godt og drikke kaffe. 

Ønsker deg hjertelig velkommen!

Se arrangementet den 25.08.16 på facebook her 

Datoer utover høsten er

Torsdag 15. sept 2016 

Torsdag 29. sept 2016

Torsdag 20. okt 2016

Torsdag 10. nov 2016

Torsdag 24. nov 2016

Torsdag 1. des 2016

 

Båltur

Båltur og bærtur for familien. Bli med på tur med barna og vær sosial med andre. Vi ordner bål og bålkaffe. Ta med mat og godt humør og kom!

Møtes på parkeringa ved Romsdal

Værforbehold.

Se arrangementet 4.sept 2016 på facebook siden her

 

Kafe

Álltá Siida holder åpent kafé hver måned. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en kopp kaffe, noe godt å bite i og en hyggelig prat! Nytt i år er at det er lagt til tema på kafedagene. 

 

Byttedag med kafe

Byttedag for klær, sko, smykker og annet smånips som bilder og interiør.
Finn frem det du ikke trenger mer og bytt med noen som har bruk for det. Slik kan man unngå å kaste ting og få noe igjen. Håper mange vil komme å være med. Det blir enkel kafe i tillegg.

Påmelding til Lise på 975 06 028. Minimum 10 påmeldte.

Se arrangementet her

Mørketidskafe

Dato og eget arrangement kommer. Følg med

Adventskafe

Dato og eget arrangement kommer. Følg med

Tilbud for barn og unge, Tradisjonell samisk duodji

I løpet av høsten 2016 starter vi opp med prosjekt for barn og unge i Alta der de skal få muligheten til å lære om tradisjonell samisk duodji. Det blir arrangert koftekurs, frynsekurs, hard sløyd m.m

Våren 2017 skal barna få muligheten til å vise fram egen produserte ting på utstilling som vi lager i forbindelse med prosjektet.

Følg med. 

Se vår Facebook side her