Intervju med Agnete

 

Skrevet av Sara Helne Sara og Jørn Rune Buljo

 

Ble Norges kjendis over natta som 13 åring !!!

 

Hva heter du? Mitt navn er Agnete Kristine Johnsen.                                                                            

Hvor gammel er du? Jeg er 19 år.

Hvor kommer du i fra? Jeg kommer fra Nesseby i øst Finnmark.                                  

Hvordan har det vært å turnere rundt i Finnmark? Det har vært veldig gøy vi har reist rundt over alt i hele Finnmark så det har vært veldig gøy å spille på min egen hjemsted. Det har vært artig.

Du har har jo vært med i The Black sheeps - hvordan var det å være med? Det var nokka av det mest fantastiske jeg har gjort. Det var veldig artig, Jeg var jo så ung da jeg var med i The Black sheeps. Å være 13 år og bli norges kjent av MGP junior det var utrolig stort for meg. 

Hvordan var det å vinnen MGP junior? Det var helt sprøtt, det skjedde liksom bare over natta, så det var veldig sprøtt. Og alt det har ført til  at jeg er der hvor jeg er i dag.

Hvordan var det å være med i Stjernekamp? Stjernekamp var utrolig artig.  Vi jobba jo i 10 uker, så det var mye. Jeg lærte masse av de forskjellige sjangrene og lærte å øve masse, for det er viktig. Det var veldig, veldig gøy og lærerikt. 

Trives du med å synge? Jeg trives veldig med å synge. Hadde jeg ikke trivdes med det hadde jeg ikke gjort det. 

Hva driver du med i hverdagen og hvor bor du? Jeg bor i Oslo. Der driver jeg på med musikk - det er det jeg jobber med. Da er jeg ganske mye i studio og spiller litt konserter på forskjellige steder. 

Trives du med å være kjendis? Jeg vil ikke si at jeg er en kjendis, for det jeg syns det ikke er så kult å være kjendis. Jeg syns det er gøy å være artist, og det er det jeg har lyst til å være.

Liker du å reise? Jeg elsker å reise rundt i Norge og kunne gjerne tenkt meg å reist overalt andre steder. 

Hvor liker du å reise? Jeg liker å reise helst til andre land for å se forskjellige kulturer og lære meg forskjellige språk og sånne ting. 

Hvordan er det å være i Alta? Det er veldig koselig å være her i Alta. Jeg har ikke vært så veldig mye her så jeg har ikke så veldig mye forhold til Alta. Men jeg syns det er veldig koselig og bra sted. 

Hva syns du om Finnmarksløpet? Finnmarksløpet er jo utrolig kult, det er jo så veldig bra rekalme for Finnmark for da det virkelig vist fram naturen og alt det der. Det syns jeg er veldig gøy.